lørdag den 8. juni 2013

We ♥ The Twilight Saga - A funny fact about me & my love


Ja, nu skal i bare høre en sjov historie. Haha det lyder som en gammel dårlig historie, som en bedstefar skal til at fortælle, men nej. Blot at vi elsker The Twilight Saga begge to. Og nu tænker i, wiat what? I ved allerede, fra et tidligere indlæg (et meget gammelt et jeg lavede for et år siden tror jeg). Men at min kæreste OGSÅ kan lide den nu! Jeg har kun mødt en anden dreng, som har læst bøgerne og set filmene og samtidig kunnet lide historien. Men at min egen kæreste skulle kunne være vild med den, er lidt tosset. For det havde jeg aldrig troet! Han havde aldrig set filmene eller læst bøgerne, men da jeg introducerede ham for det, fik han en helt anden mening! Vi har nu set Twilight, og så sent som igår New Moon. Nu tigger han om at skulle se Eclipse i aften!!!
Jeg synes det er morsomt, men også meget rart, at det ikke kun er mig, og en helt masse andre tøser, som faktisk synes det ikke er skuespillerne, men selve historien er den fedeste! Selvfølgelig elsker jeg skuespillerne. Men kæresten lægger mere mærke til de lidt mere interessante ting - hvordan den hænger sammen, historien og troværdigheden osv. Det går jeg også meget op i og derfor elsker ve begge The Twilight Saga! ♥ 

Hvordan har i det med den? Har i læst bøgerne eller set filmene? :)
Hvis i er nysgerrige om hvad min yndlings film og bog er, læg lige en kommentar ♥

4 kommentarer:

 1. Jeg var rigtig glad for bøgerne, før filmene kom. Desværre synes jeg at filmene er en ret stor fiasko, men dårlige skuespiller.
  Men jeg elskede bøger, og læste dem maaaaange gange - på original sprog. Dengang var jeg ret stolt af det q; I dag er jeg vist blevet for gammel til vampyrer - de er blevet for romantiseret og bløde. Jeg vil have blod i mine bøger og også gerne lidt gys og vold q:
  Vh. Christine (Girltalk: Zion) Sephei.dk

  ps.
  Du skrev at du manglede læsere - et rigtig godt sted er at blive glad for bloglovin'. Der kan man finde mange blogs at læse, og når man læser mange blog, så er der næsten også automatisk mange der læser ens egen blog.

  SvarSlet
 2. Ja jeg elsker også bøgerne! Er lidt enig omkring det med filmene. Børgerne er helt klart fedest og indeholder mest historie.

  Jeg er allerede på bloglovin faktisk, men er ikke rigtig kommet frem, eller hvad man skal kalde det. :) Jeg har benyttet mig meget af det med at man bliver fast læser hos hinanden. Vi kan også blive faste læsere hos hinanden hvis det skulle være?
  Og tusind tak fordi at du ville kigge forbi! Det virkelig rart! :D Håber du synes om den :D

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også The Twilight Saga! Jeg har set alle filmene, men har desværre ikke læst bøgene. Men min søster har dem, så har tænkt mig at låne dem, nu når jeg har hørt så meget godt om de bøger ;)

  SvarSlet
 4. Synes helt klart du skal læse bøgerne, de er det værd! Og så forstår man meget bedre historien og alt det bagviden, som ikke er med i filmene! :)

  SvarSlet