søndag den 18. maj 2014

En lille statusopdatering

Jeg ved godt der ikke sker super meget her på bloggen lige pt. og at der kommer 1 indlæg om ugen, men jeg er meget presset og stresset pt. Jeg har mange bolde i luften og der sker meget for tiden. Men jeg lægger noget op i ny og næ, så forglem ikke ISIS hihi, og jeg er meget aktiv på både instagram og tumblr, så hvis i savner noget fra mig, kan i altid kigger der.

Og ellers må i simpelthen bære over med mig, jeg lægger indlæg op så tit jeg kan og overskuer. Jeg har mange gange villet bruge Ipad'en til at lave det, men det ikke laves på samme måde, som på min computer synes jeg. Det ser bare bedre ud når det er fra PC'en. Men tror jeg vil forsøge mig mere med mit lille nye IT monster! Så i ikke mister mig helt her inde. Også fordi jeg har så mange ting jeg egentlig gerne vil vise og fortælle om, og hvad skete der lige med den makeup video, jeg var igang med at lave til jer? Ja, det hele er sat lidt på hylden, men den skal nok komme.

Jeg er igang med praktikken stadig i min uddannelse og er nået til min 2. delopgave. Det er 1 en stor opgave, som er delt op i 3. Så jeg er da lidt overhalvejs nu faktisk. Jeg glæder mig til når den er færdig og jeg igen kan fokusere på lidt andre ting, end arbejde, skole og praktiske ting.

Omkring min træning, den er ikke gået i stå, jeg vil nærmere sige jeg velligeholder det jeg var igang med. Jeg fandt ud af for en måned siden, at jeg havde tabt mig to kilo. hvilket er super nice! Og jeg vejede mig her til morgen og så, at det var det samme, faktisk 200g mindre end sidst! Jeg 'træner' flere gange om ugen, bare ikke ligeså intensivt som mit forrige forløb, nu laver jeg en masse øvelser foran fjernsynet om aften, jeg tager ikke de dovne muligheder, jeg står op på arbejde i stedet, for at sidde ned, når det kan lade sig gøre.
Snart vil jeg gå igang med det intensive igen!!!


Jeg håber i har det godt allesammen! Tak fordi i læser og følger med! ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar