tirsdag den 23. september 2014

Find din egen stil frem, forny den og elsk den!♥

Jeg er begyndt at følge en ny youtuber, da jeg mangler noget mere nyt og mere inspiration til hverdag... Da jeg har kaldt dette indlæg for: Fin din egen stil frem, forny den og elsk den. Har jeg pga. jeg selv er begyndt at gå i meget mere nyt tøj (ikke i den forstand at jeg har shoppet). Men at sammensætte gammelt OG nyt, kan bringe dig til en helt ny dimension indenfor tøj til hverdag og fest! Som jeg har skrevet i nogle ældre indlæg, har jeg skrevet lidt om, at jeg har og er igang med at finde min egen stil, og jeg er der næsten! Mangler dog liiiidt mere, før jeg føler at det er min stil. 
I denne video snakker hun om til sidst, det at turde gå i sit tøj, som man vil. Som hun selv nævner det, at mange ser videoer af piger som siger, du kan tage det og det på, inkl. hende selv. Men gør man det så? Hun påstår hun gør og jeg tror faktisk på hende. Man gør det ikke for at imponere nogen, eller for at få en slags opmærksomhed, man skal gøre det for at føle sig tilpas og selvsikker, OG LIGE NETOP DET, TROR JEG STÆRKT PÅ! 

Vi piger tænker alt for usikkert, vi tør ikke træde ved siden af, vi tør ikke sige, det her er altså mig, og jeg er ligeglad om du synes det er grimt, mærkeligt, eller kikset. Den tankegang synes jeg der er alt for mange som mangler, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at medierne har den primære påvirkning samt vores fysiske rammer! 

Jeg er selv igang med at finde den pige frem i mig selv, og jeg tror også at det har noget med alder at gøre, men hvis man kan finde den indre person frem, så gør det! Jeg er i hvert fald igang og har været det, det sidste halve års tid og jeg kan allerede mærke en stor forskel på min selvtillid. Jeg synes i skal se videoen, og så kommer hun også med nogle lækre tips om sammensætning af tøj! 


Jeg håber i nyder videoen og vil tænke lidt mere over det jeg har skrevet om her, i kan godt piger!
Tro på jer selv!
Be strong ~ Be yourself ♥

2 kommentarer:

  1. Spændende og inspirerende indlæg! :D Synes det er rigtig godt! :)

    SvarSlet
  2. Ej det jeg altså glad for at høre!!! Så må der komme lidt flere indlæg af den slags :D

    SvarSlet