tirsdag den 14. januar 2014

Eksamen i morgen - 1. års prøven!

Ååååh nej, så er vi her igen, eksamner! Dem kommer jeg aldrig til at elske, jeg hader dem faktisk. Frygter dem nok? 

Egentlig er denne eksamen ikke ligeså svær som de kommende bliver de næste par år, men alligvel bliver jeg så sindssyg nervøs, fordi konstant tænker: Er det nu godt nok, er jeg nu foreberedt ordenligt, hvad nu hvis de spørger om det og det og det... Hvad gør jeg så, vil jeg vinkle snakken, osv osv...
Denne eksamen er heldigvis nemmere på en måde, nærmere en slags fremlæggelse, da jeg skal op i en gruppeeksamen. Vi var tre piger i gruppen, men da en af dem pludselig blev indlagt for nogle uger siden akut på hospitalet og ikke har kunnet vænne tilbage før om et par uger, så bliver det kun mig selv og hende den anden. Og det er jeg reeet spændt på, da hende som blev indlagt, nok er den med mest erfaring og viden. Så det var ærlig talt lidt noget lort, øv øv. Så vi må stå på egne ben i morgen!!!! Det er altså ret svært når personen har snakket og skrevet om sin egen teoretiske del og pludselig skal man sætte sig ind i dobbelt stof! Puha!
Det her er nok et lidt desperart indlæg og det er også derfor jeg ikke har vildt aktiv her inde. Så ville jo selvf. lige fortælle jer hvorfor. Men jeg kan sige som en positiv ting, at vi er de aller første der skal ind i morgen ud af alle dagene! Haha mega rart så vi de første som får det overstået og har tidligt "mini ferie"!!!!

Det mærkelige er bare, at jeg normalt plejer at være mere nervøs end det jeg har gået og været de sidste dage. Ej i morges var jeg ved at gå ud af mit gode skind, men så fik vi lige øvet oplægget en enkel gang og gik faktisk helt vildt godt! Så jeg er ikke så bekymret for det, det er mere de spørgsmål som jeg ved vi vil få smit i hovedet i morgen og det er der jeg altid går i sort!
Jeg håber min kammerart kan hjælpe lidt der, for der er jeg nok ikke så meget på banen, medmindre de spørger om nogle ting jeg forstår og ved noget om. Jeg er nok den mere pratiske type, så hvis de vinkler den over på praktiske løsninger til konflikter, så er jeg på! Men alt det teori der.... Puha nej ikke helt så meget mig som det praktiske!
Men jeg smutter i seng nu, for ellers kan jeg da ikke komme op i morgen kl. 06:30!!!!!!! Åh gud... Jeg håber jeg kan sove i nat!!!!

Kryds fingre for mig, møs! ♥

4 kommentarer:

 1. Puhaa, jeg håber det går godt idag med eksamen! Held og lykke! :D
  Jeg skal også selv til eksamen her imorgen torsdag! og har det præcis på samme måde som dig! Jeg bliver altid så nervøs :s og når de begynder at stille spørgsmål bagefter, går klappen også bare ned! Heldigvis skal jeg til eksamen/evaluering med en anden, så jeg er ikke alene :)
  Men held og lykke krydser fingre for dig! ;)

  SvarSlet
 2. Tak søde, jeg fik 7! Så er rigtig glad :D!!!
  Det er altid spørgsmålene man går sort i.... Det da ret godt du har en makker så`? Jeg fandt ud af i dag at det er sindssyg rart at have en makker med inde, så imens den ene snakker, kan man selv sidde og suplerer! :D

  SvarSlet
 3. Tillykke med det! :)
  Ja det er altid dejligt når man ikke er alene til en eksamen :) Præcis, fik i en samlet karakter, eller hver for sig? :)

  SvarSlet
 4. Tak søde :D
  Ja det var en hver for sig, hvilket jeg synes er fair!
  Hvad med jeres?

  SvarSlet