tirsdag den 16. december 2014

Christmas WishlistJeg ved ikke om i kender mærket COOLCOS, men det er et mærke som jeg fik fremvist af en veninde fra Jylland, som var elle vild med det, så hun viste mig det selvfølgelig! Og efter jeg har brugt flere og flere af deres ting, er jeg bare blevet fuldkommen vild med det! De laver makeup til billige penge, men som er god kvalitet og er uden parfume og parabener! Det er virkelig fantastisk! De her to farver synes jeg er for fede, og nu da lilla er blevet en farve du ser alle steder, synes jeg da at neglene skal have nogle fede looks! Hver neglelak koster 29,- på deres hjemmeside. ♥ Jeg er blevet helt ekset med de smukke støvler! Jeg købte mig nogle for nogle måneder siden til 700,- og jeg går i dem næsten hver dag! De kan gå til ALT! De her to er fra BIANCO og koster faktisk også 700. Men jeg vil så sige det er prisen værd, for de er da for vilde??? Den røde ville jeg nok kun bruge til fest og særlige ting, mens den sorte er jo til alt ligesom dem jeg allerede har.. haha...


Et andet juleønske: Der er nok ikke så mange der kender dem, men det er et hard rock band, som hedder HALESTORM, kvinden er forsanger og synger FULDKOMMEN FANTASTISK OG VILDT!!! Jeg elsker hendes stemme og deres sange, de er for vilde til at fyre den af! Jeg har set dem 1 gang før i DK, og de var så fede! De kommer til Danmark igen til marts, lige inden min fødselsdag!!! Kunne være den bedste julegave at få biletter til denne koncert! ♥ Hvis du er interesseret, så kan biletterne købes på billetlugen.dk, til 190,-. 


Estée Lauder Double Wear Lip Pencil Pink er noget jeg har overvejet i noget tid. Det at gå med lipliner er lidt mere lovligt at gå med til hverdag end det er med læbestift! Derfor ville en neutral lipliner være perfekt til skolen og generelt hverdag. Man kan få fat i den hos Matas til 180,-. 


Clarins Joli Rouge 717 Plum, er noget jeg har ønsket mig meget længe! Jeg har egentlig altid været vild med meget  mørke læbestifter, men det er så kommet mig i forekøbet, da det jo er temmelig moderne nu! Den ville være super smuk til fest og til andre lækre begivenheder! Farven kan give noget dybde, seriøsitet og skarphed til læberne.♥ Den koster 185,- hos Matas.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar