fredag den 19. december 2014

Negle inspiration

Jeg har ikke haft gelé negle på i et godt stykke tid nu, da mine negle var lidt slidte og kede af det. Så lige pt har jeg bare klippet dem korte og slebet dem og holdt dem sunde, for at de kunne blive naturligt lange og LIGE lange! Og indtil videre er der ingen af neglene som er knækket endnu!  


Lækker sølvneglelak! Jeg er blevet helt vild med enkle naturlige farver, da det passer til alt tøj, sko og makeup! Denne neglelak er fra en pakke jeg købte, da jeg var i London med en veninde for flere år siden. Jeg har aldrig brugt den, eller lagt mærke til den!? Men nu er det en af mine yndlings!!! 


En youtuber jeg også følger på Insta, som laver nogle lækre negle en gang imellem! Jeg er lidt forelsket i dem her! ♥


Dem her lavede jeg efter jeg så det andet billede, selvfølgelig! Jeg lavede dem på en veninde, som jeg har siddet og skrevet eksamensopgave med (også derfor at jeg ikke har været super aktiv her inde). Hun blev rigtig glad for dem og de holdte faktisk lidt over en uges tid! Rigtig nice! ♥


De her er de sidste jeg lige har haft lavet. Ville gerne lave noget lidt mere julet, da det trods alt kun er en gang om året! Overvejer at lave et eller andet rensdyr, eller juletræ, bare for hyggens skyld! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar