onsdag den 22. august 2012

Cyber Fashion

Cyber FashionPrinted pants, $60 / Parasite L/s Top, $50 / Alejandro Ingelmo wedge heels / Bracelet, $16 / Neff hat / Neon nail polish / Girls S/s Microchip T, $39 / Exo Perspex Neck Piece, $28 / Nanotec Arm Band, $24


Helt ærligt, så jeg træt af, at man altid skal følge den nye mode.
Hvorfor ikke skille sig ud i stedet, og være en person som folk kan huske? I stedet for man næsten fra starten af, når man møder en ny person, er sikker på de allerede har glemt hvad man hedder lige efter man har sagt sit navn.
Den Cyber Style, er kanon efter min mening!
Man kender jo normalt, Goth og Punk. Mange mennesker aner ikke hvad forskellen er på de to ting.
For lige at sætte det på det rene, Goth er gotisk. Det er en stil som er ekspressionistisk, som er fra Tyskland. Det er ofte noget med kors, død og gys at gøre. Folk tror det er det samme som at være EMO. Det er det overhovedet ikke!
Punk er derimod, den rock kultur som stammer fra England. Dem som dyrker punk stilen, har måske hanekam, gerne i flere farver, og klæder sig i nitter og læder. 


De her to ting, kan mange mennesker slet ikke skelne imellem. De synes det er det samme.
Det synes jeg ikke det er overhovedet!
Derfor synes jeg det er sjovt at undersøge, hvor de her stilarter egentlig er fra, og ofte høre det til en musikgenre!

Det jeg synes der er så fedt ved den her Cyper Style, er at det er fremtids agtigt, space ting, som har med elektronik at gøre, men samtidig noget mørkt og anderledes. Cyber stilen er fed, fordi der bliver brugt neon farverne så meget, at det næsten kan blive for meget. Efter mit hovede kan det aldrig blive for meget haha! 


Jeg synes folk ikke burde have alle de fordomme, bare fordi man tør skille sig ud fra mængden, i stedet for ALTID at følge den normale mode...
Hvorfor ikke skabe noget liv og farver??? Hvorfor ikke være anderledes, og faktisk gå i det man synes kunne være fedt, i stedet for at være en som følger alle andre. Og ligner alle andre. Lever vi ikke i den her verden for at være os selv, have identitet?
Ikke hvis man spørger de fleste mennesker. Folk kan lide at gå i grupper og ligne hinanden. For ellers bliver du smidt ud af flokken. Og det er der, den ligger. Det er instinkt.
Alligevel er der nogle som tør og pisser på det. ¨


Hvad er jeres holdning til det her emne?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar