mandag den 13. maj 2013

I ♥ Rivets


Fik købt mig nye nitter her i weekenden fra H&M! De lå i en lille pose til 40,- Lidt dyrt, men havde ledt i langt tid, så det blev dem! :) 
Jeg valgte så at sætte de fleste på mine shorts fra sidste år, og det ser da ret godt ud? Elsker at lave alle de små detaljer efterhånden! Og det rå men samtidig det fine...
Hvad synes i om det?

4 kommentarer:

 1. Haha coolt! jeg troede du havde købt shortsene med nitterne på :p hvordan sætter du dem på? og tager det ikke langtid? og er det svært? :)

  SvarSlet
 2. Nej de er gamle shot :D
  Det er helt normale nitter, som man bare sætter på med fingrene, hvor man presser nogle små metal ting ned, så nitten sætter sig fast :) Det tager ingen tid og det er mega nemt! :D

  SvarSlet
 3. hehe smart! troede man skulle lime nitterne på eller sådan noget :) men du har også lagt et billede ind af nogle sorte støvler, hvor du har sat nitter på? men der kan du da ikke bare sætte dem fast, ved at presse de der små metal ting ned i stoffet? jeg tænker bare at det må være tykt materiale støvlerne er lavet af :)

  SvarSlet
 4. Nej nej lime, så ryger det bare af igen jo :D
  Ja, det var også noget af en udfordring, men jeg fik gjort det, med hjælp at jeg trampede lidt på det haha og ja ellers kan man bruge rigtige tange til det jo. :)

  SvarSlet