søndag den 17. november 2013

Ny billede-blog i gang - En videreudvikling af ISIS ♥

Nu synes jeg endelig der virkelig skulle ske noget med bloggen, jeg har jo lavet nyt design og logo. Som jeg synes ser enormt fedt ud faktisk! Kunne rigtig godt tænke mig at høre hvad i synes om det??? :)

Jeg har lavet som sagt en videreudvikling af ISIS på Bloggers Delight: http://isis.bloggersdelight.dk/
Som generelt skal omhandle billeder jeg tager fra mit liv, mange af dem som bliver sat ind her bliver også posted der. Men der vil billederne i den grad være større og bedre kvalitet. Så håber i vil kigge med, dog har jeg ikke løst gåden endnu, om hvordan man bliver fast læser hos andre der inde, hvilket jeg synes virker meget underligt. Håber i vil tage et smut og kigge på den.

-Hyggehejsa og Happy Bloggin' ♥

2 kommentarer:

 1. Jeg synes at det er fedt at du har lavet en videreudvikling af din blog! Men jeg kan nu bedst lide denne her og synes det er et fedt design og logo! :) jeg kan godt se på den anden blog at billederne bliver større, men nogen gange synes jeg bare det tager længere tid før at billederne bliver vist helt - det har nok også fordi min computer er ret gammel og ikke kan klare så meget :) hehe.
  også synes jeg også det er irreterende at der er reklamer på den anden blog.. Men den her synes jeg er god! og jeg er glad for at de nogenlunde er de samme indlæg på begge blogge :) - men skal nok kigge engang imellem på den anden, men det her er min favorit! :)
  Jeg synes det er lidt underligt på den her blog, kan jeg ikke like nogle af dine indlæg, men kun dele.. eller det tror jeg faktisk heller ikke jeg kan på den anden blog?

  SvarSlet
 2. Hvor det nice du synes den her er bedst osv :D tak tak tak,... bliver så glad!!!
  Den anden blog er også mere bare sådan en hygge blog, med billeder ja. :) Ja de der reklamer.... pisser mig lidt af -.-
  - Omkring det med like... Man kan kun dele desværre... men det er fordi det er meningen at man skal trykke på google plus, som er et 'like'. :)

  SvarSlet