onsdag den 19. marts 2014

Undskyld for meget lidt blogging! + Spring outfit

Jeg vil gerne lige undskylde, da bloggen ikke har været min første priotet i nogle ugers tid nu. Da jeg har rigtig travlt for tiden! Som sagt før så jeg sent hjemme hver dag, ved 5-6 tiden, så det eneste jeg orker er at lave mad, ryde op, træne og se tv.
Men tilgengæld er der sket mange mange mange ting! Og jeg har en masse at vise jer! ;-)Jeg er begyndt at gå med skjorter!!! Yay, og især indeunder bluser og trøjer, ja det har været en mode længe egentlig, men endelig har jeg fået sat nogle ordenlige sæts sammen synes jeg, her er et af dem, som er mine favoritter! Stor grå striktrøje, hvid lang skjorte og sorte leggins. Til lige præcis det her sæt, synes jeg en lang enkel halskæde ville være pænt, netop fordi skjorten er åben!
Hvis skjorten er lukket, synes jeg enten man slet ikke skal have en halskæde og lange øreringe, og eller en kort halskæde klæder også til lukket skjorte i halsen. 
(Og ja jeg har en drømmefanger, hvis i har lagt mærke til det i baggrunden, hæhæ ;-) ). 

Ses ♥2 kommentarer:

 1. Jeg er vild med dit outfits! :) Jeg er desværre ikke slev god til at gå med skjorter..
  Haha ja jeg lagde godt mærke til drømmefangeren :)
  og det er en ret fed kommode du har dig der! :p

  SvarSlet
 2. Takker :D Skjorter er også noget for sig selv på en måde, man kan sætte dem sammen med så meget forskelligt.
  Samtidig er de ikke særlig praktiske eller særlig varme, men hvis man gør som jeg med trøjer og tager løse skjorter der sidder godt, så det himmelsk behageligt :D
  Kommoden er ikke engang min hahaha, men ja den er fed xD

  SvarSlet