tirsdag den 12. august 2014

Mit første sæt gelénegle - Klassisk Perlemor


Det jeg snakkede om, som skulle ske igår er nu færdigt! Har sådan glædet mig til at vise jer det men også høre om jeres mening omkring egentlig...
Jeg har fået lavet mit første sæt kunstige gelénegle, som er lavet af min gode veninde, da hun havde fået købt sig et professionelt sæt på nettet. Det var dyrt og jeg ville ikke selv gå ud og købe det, men at kunne få det lavet hos en god veninde og ikke skulle betale mange penge for det, så synes jeg det er fantastisk og helt klart noget jeg gerne ville prøve!!!

Som i kan se her, har jeg kun fået neglelak på fire af neglene, med vilje da de to ringefingre skal laves hos en anden veninde på torsdag! Det glæder jeg mig til haha! Perlemoren som jeg selv har lagt på, er fra ESSIE, White Pearl til 80,-. Den er helt fantastisk og det ligner virkelig ægte perlemor man går rundt med på neglene!?


Hvad tænker i om at bruge kunstige negle/ Gelénegle/ forlængelse af tipper?
- Jeg vil gerne høre jer pigers opfattelser af det, da det jo er ret interessant at høre folks ide om hvad kunstige negle er, hvorfor man får det lavet osv. 

Jeg har altid interesseret mig MEGET for negle, og har altid eksperimenteret en masse med det (som i nok har lagt mærke til i alle de blogindlæg om negle)... Jeg har prøvet almindelige kunstige negle, og jeg må sige, at det her er meget bedre!!! Kunstige negle ryger nemmere af, de holder ikke særlig længe og ser tit, voldsomme ud at have på?
Det jeg godt kan lide ved gel-negle, er nok at det rent faktisk ligner naturlige lange negle, når der ikke er farve i eller på! (I kan se billedet længere nede, da de var færdige og rå). Og så kan de holde til pænt meget! Jeg har gået og lavet mad med dem, klippet håret på kæresten, gjort rent!... Jeg er meget positivt overrasket!


Hahahahaha det ligner nogle for sindssyge klør jo dem her!!! Den metode min veninder bruger, er at hun først renser, sliber... Derefter så sætter tipperne på, som jo er kunstige negle. Får klippet dem til, slibet igen og igen. DET ER VIRKELIG ET PILLE ARBEJDE! Så bygger man neglen op med geléen, som så former neglen rigtigt. Det er det hele værd! 
Nederst kan i så se det helt færdige resultat, og jeg synes det ligner næsten naturlige. :-) Jeg er så glad for de her negle og de skulle holde (nu da det er god kvalitet), i hvert fald 2-3 uger! Det er  langt tid i mine øjne, og jeg kan stadig skifte farven/ neglelakken ud så tit jeg vil! Fantastisk! :-D 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar