lørdag den 9. august 2014

Tumblr og Instagram aktiv

Jeg har nu fået sommerferie og føler jeg har tid til at være mere kreativt arbejdende igen, jeg starter i skole d. 25 og fik afsluttet mit praktikophold!
Ferien var meget tiltrængt må jeg sige, og jeg nyder den også i fulde drag! Her er der lige et par billeder fra min tum og insta, hvis i ikke følger mig der, kan i lige følge med her hvad der er sket det sidste stykke tid.

Nyeste insta billede, jeg er blevet såååå glad for mit nye korte hår, jeg elsker det virkelig! Det er friskt, giver et stilet look og passer til så meget tøj! Er begyndt at sammensætte tøj på en helt ny måde, og tror faktisk jeg har fundet min stil. 
Det har altid været en svær udfordring for mig, jeg har både været emo, alternativ, klassisk alternativ, nørdet og poppet... Men nu tror jeg, at jeg har fundet den stil jeg vil gå efter, MIN EGEN!

2 kommentarer:

 1. Den frisure klæder dig virkelig! Jeg har også haft noget lignende, men hver gang jeg klipper mig kort - så vil jeg gerne have det længere. Når det endelig er groet ud igen, så vil jeg gerne have det kort q: Jeg bliver aldrig tilfreds!
  Jeg synes ikke jeg kan finde et link til din instagram nogensteder, er det bare mig der er blind? q:

  - Christine // www.sephei.dk

  SvarSlet
 2. Åh tusind tak søde, det er jeg da glad for at høre!!! :D
  Hahahaha det samme problem har jeg også ALTID haft! Hele livet går man med kort, så skal det være langt, så det skal det være kort igen osv osv osv... Men nu havde jeg bare aldrig haft det så langt før og havde det i flere år, så blev træt af det til sidst manglede noget mere stilrent!

  Haha ups, har vist ikke lagt noget link til dem fornylig nej ^^
  HVis du søger på mig på insta: Nanawolfmoon
  Hvis du også er interesseret i min tumblr profil så der link her: http://nanawolfmoon.tumblr.com/
  jeg bruger tumblr i forlængelse med min insta, da det er de samme billeder jeg ligger op næsten pt.

  Så nej du er ikke blind hahaha :D godt du lige fik vækket mig

  SvarSlet