tirsdag den 10. februar 2015

DALLE VALLE - Gode drinks


For nogle uger siden var jeg i byen med en rigtig sød veninde. Vi skulle fejre at hun havde afsluttet sin bachelor og derfor valgte vi, at tage på Dalle Valle, da de har nogle lækre priser! De har blandt andet utroligt lækre drinks!!! Hvis man er lidt af en ørn til drinks og kan lide at prøve nye ting, så smag lige på den her Purple Rain, som var med en speciel rom, limesaft, faxekondi, vodka og fersken juice! Nøj hvor var den god - og MEGET frisk!
Den nedenunder var lidt mere kinky! Den hed Choko Loco og var med noget kokosrom, kakaomælk, flødeskum og nogle andre ting jeg ikke helt kan huske... Men den var i hvert fald god - og lidt kraftig. Hvis man skulle drikke den hele selv, kunne den godt blive lidt vammel synes jeg. Men hvis man deler den med en veninde, så kan man godt få den drukket!
Dalle Valle køre med et ret godt tilbud (synes jeg i hvert fald), at efter klokken 20.00, så kan man få to ens drinks til 100,-. Dvs. at der var frit på drinks-kortet, plus det er vanvittig god kvalitet af drinks! De er ordenligt lavet!!! Så vil man gerne give 50,- pr. drink! ♥Ingen kommentarer:

Send en kommentar