mandag den 16. april 2012

Det er okay at være anderledes!!!


Du skal altid huske at være den du er! Om du går mærkeligt klædt, andre synes du er for tynd eller høre det forkerte musik, så skal du altid være dig selv!

Line har sin egen stil, som hun kan lide at vise frem, selvom folk glor eller kalder hende ting.
Tag chancen!
Lines nye trøje er fra London, som hun har købt over bluebanana.com
Den er mega fed! Pink, forestiller et monster/uhyr, hvor tungen stikker ud af en lomme med lynlås, med tungepiercing haha....Og på ryggen og hætten løber der selvfølgelig "drageriller"/drageskæl?Samtidig er der blevet lagt af mig (Nana), en vildere make-up, som passer til trøjen ;)

Først: Tør eyeliner (sort) Fra Maybelline, KHôL EXPRESS, i yderkanten af det nederste af øjet.

Trin 2: En våd eyeliner (brun) Far LORÉAL PARIS, Superliner, de samme steder, men lidt mere forsigtigt rundt om og lav et vip for enden af begge øjne.

Trin 3: Våd øjenskygge, som er meget lys rosa farvet, fra Technic, som lægges kun ovenover øjenlåget, så langt op du vil til øjenbrynet (Det er smag og behag).

Trin 4: Mørkelilla og med lidt guld effect powder, fra GOSH, som ligges forsigtigt ovenpå den våde øjenskygge. Lægges midt på øjenlåget og ud til hvor øjet sluttes. 

Trin 5: Sort normal øjenskygge, der lægges yderst af øjenlåget, forsigtigt og lidt under rundingen af øjet, så det får en mere glidende overgang.

Slut med: Sort mascara, her er brugt, Maybelline. 

Remember! LOVE YOUR SELF <3

- Nana og Line -

2 kommentarer:

  1. Jeg syns det fedt du har lavet det som en kage opskrift ;) Hehe. Ellers en mega god start på siden xD

    SvarSlet
  2. Hehe takker søde! :D
    Jeg tænkte ikke over det faktisk xD

    SvarSlet