tirsdag den 27. januar 2015

SALE - GINA TRICOT

Jeg fandt lidt lækre ting inde på Gina tricot's hjemmeside, som jeg gerne selv ville eje. Skjorten synes jeg er noget så sød og lidt speciel! Kan rigtig godt lide de enkle farver men så med et twist af små giraffer på, det synes jeg var lidt sødt! Skjorten ligger til 99,- nu.
De to halstørklæder ser også pænt lækre ud! Især den hvide! Åååh forestil jer at gå rundt med en bamse omkring halsen, slet ikke dårligt! Det rosa farvede synes jeg bare var ret sødt i farven, og ser også ret blødt ud! Begge koster hver 49,-. Det kan godt betale sig at kigge i Sale! Klik på billederne, så kommer du direkte frem til varen.  

Faktisk hvis jeg shopper, så er det jo med udeboende SU-løn. Dvs. man har jo ikke alverdens penge til at købe tøj for! Så jeg må sige at januar udsalget reddede min lange cardigans problemer meget godt, mangler i hvert fald ikke trøjer længere! Generelt når jeg gerne 'må' gå ud og købe tøj, så plejer jeg næsten altid kun at kigge i udsalgs-afdelinger, som i h&m. Det gør bare at man kan finde noget som har kostet mange penge og pludselig ikke koster så meget. Elsker den fornemmelse, når man har fået et godt køb med hjem!
Så et godt tip, lad være med at kigge på de helt nye hylder, hvis i gerne vil spare penge. Det kan virkelig betale sig når man lukker øjnene for de høje priser! ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar