søndag den 22. december 2013

Yeah, christmas here I come!

Så jeg endelig parat til at holde jul hahahaha ;D!!!
Jeg er ked af mangel på indlæg, da det jo er en af de travleste måneder for alle! Men nu tror jeg måske snart kan komme tilbage til den gode bloggin!? Har i hvert fald en masse ting jeg kan vise jer, blandt andet New in, sjove model billeder osv osv!!!

Glæder mig til julen de her dage! I morgen skal jeg holde lillejuleaften med min dejlige kæreste og min familie. Og den 24 tager han så hjem til sin på Lolland og jeg er sammen med min. Åååhhh hvor jeg glæder mig til al den dejlige mad og gaver, hihihi. Jeg må indrømme jeg altså bare elsker gaver, men hvem gør ikke det? Faktisk i flere år havde jeg det sådan, at jeg var ret ligeglad med gaverne og tænkte mere på maden, hahahahah der vejede jeg også mest, i forhold til hvad jeg nogensinde har gjort! Nu det nok gaverne OG maden og hyggen med familien. Bare det hele faktisk!!!

(Billede jeg selv har taget og redigeret ;) ).

Et billede jeg tog sidst i november inden julen begyndte, elsker det! ♥
Jeg vil ønske jer alle sammen en glædelig jul og super godt nytår! Husk at nyde hvert minut, hvert sekund og stund med dem i holder jul med og alle de dejlige ting som kan ske!

- De næste indlæg vil komme om nogle dage. Måske i morgen, måske den 25. Jeg ved det ikke, men så må i vente spændt! ;)

Hyg jer allesammen! ♥

2 kommentarer:

  1. Hvor er det sidste billede taget henne, søde? :)

    SvarSlet
  2. det har jeg taget i Humlebæk Centeret :D

    SvarSlet