mandag den 18. juni 2012

Der skal jo være noget godt ved læseferie!

Altså, det skal jo være LIDT hyggeligt at læse op til eksamen jo! ;)
Har ligget der hele formiddagen og noget af eftermiddagen. Det er super dejligt, for man koncentrere sig bedre om det man læse, man tager sol og man bevæger sig og sætter sig hele tidne i nye stillinger, så man ikke får ondt i ryggen af at sidde stille. :D
(Jeg får meget nemt ondt i ryggen, da jeg har skolioses, altså en skæv rygrad), så det er bedst når min krop hele tiden skal sidde anderledes.

Her læser jeg op til en eksamen, som hedder KS. Det er en eksamen der er blandet med religion, samfundsfag og historie. Den vare omkring 45 minutter, hvilket er sygt langt tid!!!
Jeg håber det kommer til at gå godt s;
Men tror dog ikke jeg kan få mere end 7! Nu må vi se :) 
Mine nye solbriller, som jeg lavede et lille indlæg med, for lidt siden. De er super gode! Specielt til at læse med, fordi man ikke får ondt i øjnene ;) Hvilket er ret vigtigt jo hehe...Det her er nogle shorts jeg fik sammen med det andet tøj fra Gina tricot. De er desværre lidt for store, men bruger bare bælte, som jo gør det lidt mere fedt at se på. De er virkelig rare at have på og denim stoffet er dejligt blødt. De kostede 149,- :)

- Nana -

2 kommentarer:

 1. Fed blog, og held og lykke med dine eksamener!^^

  Tjek gerne min blog, og smid meget gerne en kommentar^^
  www.Myfazhion.com

  SvarSlet
 2. Jo tak! :D Håber det kommer til at gå godt!
  Det vil jeg gerne, men er allerede fast læser hehe n_n Men vil gerne smide en komentar hvis det er :D

  SvarSlet