mandag den 18. juni 2012

Snowwhite and the Huntsman




Jeg var inde og se Snowwhite and the Huntsman igår med to venner! Jeg synes faktisk den var utrolig god i forhold til min forventning! :)
Jeg havde nemlig læst en anmeldelse af den i en avis, og anmeldelsen var vildt dårlig. Bl.a. at det var overdrevet skuespil og en dårlig historie. 

Min egen mening er det stik modsatte.
Jeg kunne rigtig godt lide at se, at skuespillerne blev i deres roller. De forstod at spille deres karakter og havde mange følelser i det, følte jeg i hvert fald.
Kristen Stewart som vi også har set i Twilight serien, spiller bedre i denne film. Hun lever sig bedre ind i rollen, som prinsesse.
Historien er også rigtig god, og jeg kan godt lide at man har lavet lidt om på den rigtige Snehvide historie, så der sker noget forandring. Denne historie er rigtig god, fordi der er så mange eventyr elementer med. De var ret tydelige! 

Og så synes jeg da det var sødt, at det blev Huntsman og ikke den anden, der blev den udkårne, eller hvad man kalder det. 

Har i set den? Hvis i har, hvad synes i så om den? :)
Hvis i ikke har, vil i gerne se den? :)

- Nana -

2 kommentarer:

  1. Jeg har også set den, og faktisk også anmeldt den inde på min blog. ^^ Hvis du orker at kæmpe dig gennem mit ringe engelsk grammatik, kan du kigge på den.

    Jeg synes også helt klart at filmen var super god, og jeg forstår ikke hvorfor folk rakker så meget ned på Kristen Stewart. Hun gjorde det utrolig godt i den her film, og jeg er også glad for at de valgte hende til at spille rollen, i stedet for at vælge en eller anden storbarmet Hollywood skønhed.

    SvarSlet
  2. Jeg kan tjekke det ud lidt senere når jeg har tid, i aften :D

    Tusind tak fordi du er enig! For der er netop mange som har rakket ned på den. Er helt enig omkring Kristen Stewart, jeg gad heller ikke se på en eller anden dullet hollywood kvinde, så det er dejligt med en naturlig skuespiller, som hende! :)

    SvarSlet